Čo by ste o nás mali vedieť

Prvá prevádzka Optiky Rubín bola otvorená v roku 2015 v Trnave na Pekárenskej ulici. Neskôr sme sa rozhodli, že k našim zákazníkom chceme byť bližšie a tak sme našu prevádzku presťahovali na Paulínsku ulicu do srdca Trnavy. Službám v oblasti optometrie sa však venujeme už od roku 2004. Majiteľka Optiky Rubín má prax v oblasti viac ako 17 rokov. Má vyštudovanú Vyššiu odbornú školu v Pardubiciach v odbore Diplomovaný očný optik, kde získala titul Dis.. Optika Rubín je pre vás otvorená už viac ako 6 a pol roka. Za túto dobu sme si získali viac ako 2000 spokojných zákazníkov. V našich priestoroch sme sa pre vás snažili vytvoriť moderné, no hlavne príjemné prostredie.

Očná Optika Rubín Trnava

V Optike Rubín v centre Trnavy vám ponúkame na výber z rôzne značky okuliarov, ako napríklad Calvin Klein, Roberto Cavalli, Guess, Esprit, Lacoste, Ana Hickmann. Spolupracujeme so spoľahlivými dodávateľmi, vďaka ktorým zabezpečujeme tú najvyššiu kvalitu a moderný dizajn.

Okrem širokej ponuky dioptrických a slnečných okuliarov, poskytujeme vyšetrenie zraku priamo u nás na pobočke v Trnave. Meranie zraku je pravidelne vykonávané výlučne optometristom s dlhoročnými skúsenosťami a najmodernejším vybavením. Považujeme za veľkú výhodu, že vyšetrenie zraku ponúkame priamo v centre Trnavy, bez objednávky, bez čakania. V dnešnej dobe objednanie termínu u očného lekára môže trvať naozaj dlho. Ak sa rozhodnete zmerať si zrak bez čakania, môžete navštíviť pobočku Optika Rubín v Trnave a dohodnúť sa na vyšetrení zraku osobne. Vyšetrenie zraku je u nás bezplatné. Po vykonaní merania zraku vám kvalifikovaný personál poradí s výberom vhodných dioptrických skiel (šošoviek) práve pre vás. Jednoohniskové okuliarové šošovky upravujú jednu úroveň korekcie, vďaka čomu sú preto vhodné pre všetky vekové kategórie. Naopak progresívne okuliarové šošovky upravujú videnie plynule v troch zónach, vďaka čomu môžete pomocou jedinej šošovky vidieť na rôzne vzdialenosti. Okrem výberu správnych sklíčok, vám náš kvalifikovaný personál poradí aj s výberom vhodných okuliarových rámov priamo k vášmu typu tváre.

Po zmeraní zraku a výbere vhodných okuliarov, dostanete navyše rady a tipy ako sa o okuliarové sklíčka dobre starať, aby vám vydržali čo najdlhšie. Po príchode domov si môžete už len užívať ostré videnie a všetky krásy sveta.